Türk modacı Numan Ataker, John Paul Ataker markasıyla ‘Slow Fashion’ı New York Moda Haftasında,  2018 Bahar/Yaz KoleksiyonunuSkylight Clarkson Square’de sergiledi.

Defilede Taylor Hill, Lameka Fox, Faretta, Birgit Kos, Charlee Fraser ve Dayana Mendoza ile birlikte gösterinin kapanışını yapan Karlie Kloss gibi dünyaca tanınmış modeller podyumda yer aldı.

photo by Engin Tufan Sevimli © 2017 Turkish Life Magazine

Modayı belirleyen ünlülerin katıldığı defileye ilgi büyüktü. Konuklar arasında Aktris ve Şarkıcı Victoria Justice, Pop Star ve TV Show dünyasının ünlü ismi Paula Abdul, Aktris Lela Loren, Aktris ve Access Hollywood sunucusu Liz Hernandez, E! News sunucusu Erin Lim, Aktör ve Müzisyen Aidan Alexander, Aktris, dansçı ve model Camren Bicondova, Aktris Landry Bender, Aktris ve TV Siması Marla Maples, Rapçi/Şarkıcı Niatia ‘Lil Mama’ Kirkland, Emmy Adayı Şarkıcı/Şarkı Sözü Yazarı Addie Hamilton, Country Şarkıcısı Elizabeth Lyons, ve Dorinda Medley, Brezilyalı Aktris Gabriela Dias yer aldı.

Defile, John Paul Ataker markasının Ekim 2017’de 804 Madison Avenue ve 67th Street New York City’de açacağı ABD’deki ilk amiral mağazanın tanıtımı şeklinde gerçekleşti.

Ünlü Manken Karlie Kloss/photo by Engin Tufan Sevimli © 2017 Turkish Life Magazine

Koleksiyon, Türkiye’nin Karadeniz Bölgesinin zengin kültürü ve folklorunu yansıtıyor. Bölgenin otantik ve kültürel değerleri, Ataker’in günlük ve resmi kullanım için tasarlanan giysileri, elbiseleri ve parçalarıyla birleştirilmiş. Kollelsiyonun renkleri ise ağartılmamış kumaşlara vurgu yaparken büyük ölçüde beyaz, fildişi ve siyah tonlardan oluşuyor.

Madison Avenue’de açılacak mağazada satılacak olan ve John Paul Ataker tarafından metalik balıkçı kordonuyla süslenerek geleneksel balıkçı botları ve çiftçi ayakkabılarının modern yorumu şeklinde tasarlanan özel ayakkabılar da yer aldı.

photo by Engin Tufan Sevimli © 2017 Turkish Life Magazine

New York merkezli tasarım evi, markayı giyen her kadının hem tasarımın şıklığını, hem de lüks kumaşların yumuşak dokunuşunu hissetmesini amaçlıyor.

John Paul Ataker imzalı kostümler, Italian Vogue, W, InStyle, Yahoo! Style, People Magazine gibi sayısız moda ve yaşam tarzı magazin dergilerine konu yapılmış. Gwen Stefani, Chrissy Teigen, Olivia Culpo, Carrie Underwood, Taraji P. Henson, Maria Menouonos, Regina King, Heather Morris, Evan Rachel Wood gibi pek çok ünlü tarafından da tercih edilmekte.


All Photos
Turkish Life Magazine, Engin Tufan Sevimli. 2017 © All Rights Reserved.