Galatasaray, NEF ile yapılan sponsorluk anlaşmasından primlerle birlikte 3 yıl için 52 milyon 500 bin TL kazanacak.

Galatasaray, inşaat şirketi NEF ile yapılan sponsorluk anlaşmasından primlerle birlikte 3 yıl için 52 milyon 500 bin TL kazanacak.
Anlaşmaya ilişkin imza töreni Türk Telekom Arena’da gerçekleşti.

Galatasaray’dan KAP’a yapılan açıklamaya göre anlaşmayla ilgili detaylar şöyle: “Şirketimiz ile Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. (NEF) arasında 1 + 1 + 1 sezon opsiyonlu olarak Spor Toto Süper Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Türkiye’de oynanacak diğer maçlarda geçerli olacak göğüs reklamı konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Türk Telekom Arena'da gerçekleşen imza törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek (sağda) ile Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur (solda) katıldı.
Türk Telekom Arena’da gerçekleşen imza törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek (sağda) ile Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur (solda) katıldı.

Anlaşma kapsamında: Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. Şirketimize 2016 – 2017 futbol sezonu için 9.500.000 TL, anlaşmanın devam etmesi halinde 2017 – 2018 futbol sezonu için 10.500.000 TL, 2018 – 2019 futbol sezonu için 11.000.000 TL olmak üzere toplam 31.000.000 TL sponsorluk bedeli, performans primleriyle birlikte ise toplam 52.500.000 TL ödeyecektir.”Türk Telekom Arena’da gerçekleşen imza törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek (sağda) ile Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur (solda) katıldı.

24 YILDIR İNŞAAT SEKTÖRÜNDE

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş., Şen Timur Gümrükleme ve Dış Ticaret Limited Şirketi ismi altında 1992 yılında gümrük komisyonculuğu aracılık ve mümessillik hizmetleri yapmak için Türkiye’de kuruldu.

Şirket 12 Nisan 2007’de Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. unvanını aldı. Şirket Türkiye ve yurtdışında inşaat ve müteahhitlik işleri ile gayrimenkul alımı, yapımı, geliştirmesi ve satımını gerçekleştiriyor.

DUMANKAYA’YLA YOLLAR AYRILMIŞTI

Galatasaray, geçen sezonki forma sponsoru Dumankaya İnşaat ile olan sözleşmesini Nisan ayında feshetme kararı almıştı.

Dumankaya İnşaat ile yapılan 2+1 yıllık forma sponsorluğu anlaşmasının 6. ayında yollar ayrılmıştı.

Fetullahçı Terör Örgütü soruşturma kapsamında, Dumankaya İnşaat’ın sahipleri de şüpheliler arasında gösterilmişti.