Genç Aslanlar Türkiye’yi temsil edecek

Halkla İlişkiler Sektöründe yetenekli gençlerin sesini duyurduğu Young Lions Türkiye elemelerinde, PR kategorisinde 1’inciliği MPR kazandı.

‘The Other Side Ride’ başlıklı proje ile ipi göğüsleyen MPR’nin ‘Genç Aslanları’ Aslı Meci ve Can Saçkan, Haziran ayında Cannes’da yapılacak Young Lions (Genç Aslanlar) yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek.

GEÇEN YIL İKİNCİ OLMUŞLARDI

İletişim sektöründeki 30 yaş altı genç profesyonellerin katılabildiği yarışmada bu yıl da gençler, basın, film, siber, medya, PR ve genç pazarlamacılar kategorilerinde yeteneklerini ortaya koydu.

PR kategorisinde bu yıl ikinci kez düzenlenen yarışmada katılımcılardan ‘farkındalığı arttıracak, halkla etkileşimde bulunacak, paydaşlarla ilişki kuracak, medya kanallarında uygulanabilir PR destekleyici materyal yaratacak’ proje hazırlamaları istendi.

PR kategorisinde geçen yıl ikinci olan MPR ekibinden Aslı Meci ve Can Saçkan ‘The Other Side Ride’ başlıklı projeleriyle bu yıl tüm rakiplerini geride bırakıp birinciliği kazandı. MPR, Haziran’da yapılacak Young Lions’da PR kategorisinde Türkiye’yi temsil edecek.