BEYAZ PERDE


Merakla beklenen uyarlamaya ilk bakış!

Final Fantasy serisinin 15. filmi olan Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV için geri sayım devam ediyor! Bu Cuma vizyonda olacak olan animasyon yapımın ilk 12 dakikası sinemaseverlerle IGN ve Coming Soon aracılığıyla paylaşıldı.

Filmin yönetmen koltuğunda oturan Takeshi Nozue serinin 7. filmi Final Fantasy 7’de de yönetmenlik görevini üstlenmişti. Filmin senaryosunu ise 2010 yılından beri ilk kez bir filmde çalışan Takashi Hasegawa üstleniyor. Orijinal seslendirme kadrosunda Sean Bean, Breaking Bad’in Jessie’si Aaron Paul ve Game of Thrones’da entrika kraliçesi Cersei’ye hayat veren Lena Headey’nin yer aldığı film fantastik bir dünyayı sinemaseverlerle paylaşıyor.

Güçlü krallık Lucis mühteşem doğası ve huzur dolu sakinleri ile güzel bir ülkedir. Ancak tehlike uzakta değildir. Ülkenin kralı Regis, Niflheim krallığının saldırısına karşı savunma hattı kurmak zorundadır. Ülkesini korumak kralın sorumluluğundadır. Niflheim krallığı Lucis’e gücünü veren büyülü kristalin peşindedir ve kristalin gitmesi demek Lucis’in yok oluşu anlamına gelecektir. Krallığını korumaya yeminli kral Regis ülkesini ve insanlarını korumak için asker ordusunu görevlendirir. Ancak Niflheim krallığı saldırı için Regis’in çok sevdiği kızı olan Prenses’i de içeren bir saldırı planı hazırlamıştır…

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV, Bir Film ithalat ve dağıtımcılığında 19 Ağustos Cuma gününden itibaren Türkiye’de vizyonda!