Kendi alanındaki en önemli fuarlardan biri olan New York Uluslararası Otomobil Fuarı kapılarını bugün 117. kez açıyor. Bu yıl da ‘çevreci’, ‘akıllı’ ve ‘ekonomik’ araçlar öne çıkıyor.

Dünyanın en yeni otomomil trendlerini takip eden 2017 New York Uluslararası Otomobil Fuarı basın tanıtımının ardından bugün kapılarını açıyor. Fuarda Otomobil Dünyası’nın tasarım ve olağanüstü yenilikleri sergileniyor. 43 Otomobil markasının katıldığı New York İnternational Auto Show’da yaklaşık 1.000 otomobil ve ticari araç yer alıyor. 1900’den bugüne Kuzey Amerika’nın ilk Dünyanın en prestijli otomobil fuarı olma özelliğini taşıyan Internatıonal New York Auto Show, 14-23 Nisan tarihleri arasında Manhattan Javits Center’da ziyaret edilebilir…

Photo by Engın Tufan Sevimli

Fuarda, dünyaca ünlü otomobil markalarının 2018 modelleri de ilk kez tanıtıldı.

New York Jacob K. Javits Sergi Merkezi’nde düzenlenen fuara, bu yıl rekor sayıda gazeteci akreditasyonu yapıldı.

New York Uluslararası Otomobil Fuarı’nda, ekonomik, hem de, hem de servet değerindeki otomobil ve arazi araçları sergilendi.

New York Times, New York Post ve Daily News gibi gazetelerin tanıtım amacıyla özel ekler yayınladığı fuarda yalnızca elektrikle ya da akaryakıtla çalışması özellikleriyle çok seçenekli, çevre dostu araçlar da yoğun ilgi görüyor.