Türk yapımcı, Randy Jones ile Billboard listesine girmeyi başardı

New York’lu söz yazarı ve yapımcı Ayhan Şahin’in bestelediği ve aranje ettiği ‘Hard Times’ adlı remix single, Randy Jones ile Amerikan Billboard listesine Ahmet Ertegün ve Arif Mardin’den sonra girmeyi başaran üçüncü Türk müzik yapımcısı oldu.

NEW YORK – Kırk yıllık müzik kariyerinde Macho Man, In The Navy, Go West ve YMCA ile yüzelli milyon satış rakamına ulaşan Randy Jones kırk yıl önce The Village People grubu ile ’Macho Man’ şarkısı Billboard listesinde yer almıştı. Jones, yıllar sonra ’Hard Times’ adlı remix albüm ile yeniden Ayhan Şahin imzasıyla Bilboard listesine girmeyi başardı.

The Village People grubunun kovboyu Randy Jones / Photo by Engin Tufan Sevimli © 2017

The Village People grubunun kovboyu Randy Jones 1979 yılında dünyada sembol olan YMCA adlı parça ile Amerikan Müzik Ödülü’ne sahip oldu. 75 altın ve platin plak ödülü sahibi olan Randy Jones, aktör, şarkıcı ve dansçı olarak 65 yaşına rağmen kariyerine devam ediyor.

2017 Ağustos’unda ITunes, Amazon, Spotify, AppleMusic gibi online muzik uygulamalarında ‘Hard Times’ remix albümü 15 milyondan fazla indirilme sayısına ulaştı.

Geçtiğimiz günlerde New York Beautique (The Lounge)’de Hard Times albümünün klip tanıtımını yapan Randy Jones geride bıraktığı 40 yıllık müzik kariyerindeki başarısını sanatçı dostlarıyla birlikte paylaştı.

Klibin yönetmenliğini dünyaca ünlü Rus asıllı Amerikalı Mikhail Torich yaptı.

Young Pals Music sahibi Ayhan Şahin ortağı Bernadette O’Reilly ve Randy Jones / Photo by Engin Tufan Sevimli © 2017