Juventuslu golcü Paulo Dybala ve kız arkadaşının koronavirüs testleri pozitif çıktı

Juventus’un Arjantinli golcüsü Paulo Dybala, kız arkadaşı ile birlikte koronavirüse yakalandığını duyurdu.

26 yaşındaki futbolcu siyah beyazlı ekipte Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’ya en yakın isimlerden biriydi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Paulo Dybala’nın Covid-19 testinin pozitif çıktığı, oyuncunun kendisini gönüllü olarak izole ettiği belirtildi. Açıklamada, Dybala’da herhangi bir semptom görülmediği ve iyi durumda olduğu kaydedildi.

Paulo Dybala da Twitter hesabından İngilizce ve İspanyolca yaptığı paylaşımlarda, “Herkese merhaba, Oriana ile beraber Covid-19 test sonuçlarımızın pozitif çıktığını sizlere bildirmek istedik. Şu anda gayet iyi durumdayız. Mesajlarınız için teşekkür ederiz. Herkese selamlar.” ifadelerini kullandı.

Bu gelişmeyle birlikte Dybala, Juventus’ta Covid-19 testi pozitif çıkan 3. oyuncu oldu. Siyah-beyazlılarda ilk olarak Daniele Rugani’de koronavirüse rastlanmış,İtalyan oyuncu Serie-A’da bu virüse yakalanan ilk oyuncu olarak kayıtlara geçmişti. Rugani’nin ardından Fransız orta saha oyuncusu Blaise Matuidi’de virüs tespit edilmişti.

Serie A’da, Juventus’lu oyuncular dışında Sampdoria forması giyen Manolo Gabbiadini, Omar Colley, Antonino La Gumina, Bartosz Bereszynzky, Morten Thorsby, Albin Ekdal ve Fabio Depaoli, Fiorentina’da da Dusan Vlahovic, Patrcik Cutrone ve German Pezzella’da koronavirüse rastlandığı açıklanmıştı.