Mesut Özil ve Arsenalli futbolcular uyuşturucu içip 70 kadınla parti yaptı

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal’de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil’in özel bir partide uyuşturucu madde kullanırken görüntüleri ortaya çıktı.

Ağustos ayında sezon başlamadan önce yapılan partide Arsenal’in diğer yıldız isimleri Alexandre Lacazette, Matteo Guendouzi, Pierre-Emerick Aubameyang, Henrikh Mkhitaryan ve Shkodran Mustafi gibi isimler de yer alıyor. Futbolcular pahalı içkilerin yanı sıra ‘Hippy Crack’ adlı nitrojen oksit uyuşturucu maddeyi balonların içerisine hazırlanan düzenekle içlerine çektikleri ve kendilerinden geçtikleri görülüyor.

Haberi manşetten duyuran İngiliz The Sun gazetesi, Londra’da düzenlenen söz konusu partiye 70’ten fazla kadının da katıldığı belirtiliyor. Azot protoksitin İngiltere sınırları içerisinde 18 yaş ve üstündeki kişilere satışı serbest. Son 3 yılda satışlarının yüzde 400’ün üzerinde arttığı belirtilen gazın, vücudu oksijensiz bırakarak kalp krizine, vücut düzeninin bozulmasına ve hatta ölüme neden olabileceği ifade ediliyor.

Görüntülerde Mesut Özil’in uyuşturucuyu çektikten sonra balonu Ermeni futbolcu Henrikh Mkhitaryan’a uzatıyor. Mkhitaryan balondan uyuşturucu maddeyi soluduktan sonra kendinden geçiyor. Partide Bosnalı futbolcu Sead Kolasinac’ın da olduğu görülüyor. Sezon açılışından birkaç gün önce yapıldığı iddia edilen partide futbolcuların fiyatları 2000 Pound’un üzerinde olan viski, votka ve şampanya içtiği ve toplamda 30 bin Pound’a yakın hesap ödedikleri belirtiliyor.

Arsenal’den bir yetkili konuyla ilgili olarak “Futbolcularla söz konusu görüntülerle alakalı görüşülecek ve onlara sorumlulukları ve temsil ettikleri kulüp hatırlatılacak.” ifadelerini kullandı. Partiye katılan futbolculardansa henüz herhangi bir açıklama gelmedi. Görüntüler İngiliz basınında ve sosyal medyada da geniş yer buldu.

Arsene Wenger’in takımdan ayrılmasından sonra teknik direktörlük görevine getirilen Unai Emery ile lige iyi başlayan Arsenal, 15 maç sonunda 31 puanla ligde 6’ıncı sırada bulunuyor. Söz konusu partide görülen ve Gabon Milli Takımı’nın da yıldızı olan 29 yaşındaki Pierre-Emerick Aubameyang, 10 golle Premier Lig’de bu sene en golcü oyuncu konumunda bulunuyor.